Doe Mee !!!! – Wij zoeken jou

SNOR amusementstheater is een amateur theatergezelschap die eens per twee jaar een productie op de planken brengt. SNOR speelt voor vijf tot zes uitverkochte zalen in Stadstheater de Bond te Oldenzaal. De eerstvolgende productie wordt eind november 2024 op de planken gebracht. Acteerwerk, muziek, zang en dans onder leiding van een regieteam komen tezamen in prachtige decors ondersteund door een professionele licht- en geluid crew.

Voor aanvulling van onze cast zijn we op zoek naar acteurs, actrices, zangers zangeressen, dansers en danseressen. Lijkt het je leuk om te acteren, te zingen en/of te dansen? En vind je het leuk om deel uit te gaan maken van een gezellig maar vooral ook bevlogen team? Schroom dan niet om je aan te melden! Je wordt dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met productieleider, regisseur, muzikaal leider en/of choreograaf.

Voor nadere informatie kijk dan op  https://snor-revue.nl/ of bel met de productieleider (0541 515763)  Of liever nog: stuur je aanmelding per naar: snorproductie@gmail.com . Na ontvangst van jouw mail wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.