Volop in de voorbereiding!! (Hoog Bezeuk)

Achter de schermen wordt hard gewerkt; in november moet de nieuwste SNOR-produktie “Hoog Bezeuk!!” staan als een huis (of beter; als een hotel!). De tekst was in het voorjaar al klaar, inclusief alle liedteksten. Een topprestatie van onze nieuwe schrijver Peter Weusthof. Al voor de vakantie zijn de spelers en regisseur begonnen met leesoefeningen en de rolverdeling zodat er in de vakantie al hard gestudeerd kon worden. Na de vakantie zijn direkt de repetities gestart.

Ook het nieuwe decor was voor de vakantie al klaar, maar dan louter op papier. Wederom een verbluffend staaltje werk van onze vaste decorontwerper Gerard Arendsman. Onder zijn leiding is de decorploeg inmiddels druk bezig met het vervaardigen van alle decorstukken; ook dit ligt op schema. Ook dit jaar is er weer de nodige afstemming met de techniek zodat ook deze kant van de produktie weer één prachtig geheel gaat vormen.

Muzikaal liggen we goed op koers; de arrangementen zijn inmiddels geschreven door onze componist/arrangeur van het eerste uur; Hans Barkel. Het koor is inmiddels bezig met repeteren en ook de solostukken zijn verdeeld. In het verlengde hiervan heeft Anita Spit de choreografie voor ons ballet (inmiddels gegroeid tot 8 danseressen!!) uitgeschreven. De dames zijn inmiddels iedere maandagavond aan het repeteren en vorderen reeds behoorlijk. Binnenkort start Hans de repetities met de overige bandleden.

Tenslotte is ook de kledingcommissie onder leiding van Marloes Jaspers druk bezig. Het kledingplan is inmiddels klaar; de uitwerking hiervan wordt ook voortvarend ter hand genomen. Binnenkort is het volgende overleg met onze vaste grimeur Freddy Bruinink gepland; het geheel zal er weer prachtig uit komen te zien!

Daarnaast is het bestuur uiteraard ook druk bezig met alle randvoorwaarden; sponsoren worden benaderd, het contract met de Bond is getekend, de poster en de programmaboekjes worden vervaardigd enz. enz. enz. We zijn al met al volop in de voorbereiding; laat u verrassen in het theater in de laatste week van november!